• 0800218443 - Безкоштовно по Україні
  • 0442213660

Вудилище Globe New Hunter 4-7м - 10002027


  • Модель: 10002027
  • Наявність: На складі

Выберите длину
4.00м
Ціна: 960.00 грн.
gal
5.00м
Ціна: 1 490.00 грн.
gal
7.00м
Ціна: 2 550.00 грн.
gal

Махове вудилище Globe New Hunter

Вудка Globe New Hunter призначена для поплавкової риболовлі в будь-якому прісноводному водоймищі. За рахунок своїх робочих характеристик і сучасного дизайну, модель дуже затребувана серед рибалок. І численні позитивні відгуки тому підтвердження.

Вудилище Нью Хантер має класичну телескопічну конструкцію. Бланк з високомодульного карбону IM7 дуже міцний і зносостійкий. За рахунок стійкості до різного роду мастил, розчинників, смол і бруду вудка прослужить Вам не один сезон. До того ж, особливих умов зберігання і догляду вона не вимагає. Ще однією перевагою є мала вага снасті. На відміну від вудилищ зі скловолокна, Globe New Hunter набагато легше. Багатогодинна рибалка пройде легко, без втоми в руках і спині.

Міцний і гнучкий бланк дозволяє ловити рибу середнього і великого розміру оскільки вільно витримує великі навантаження. Вудки серії New Hunter випускаються довжиною від 4 метрів до 7 метрів. Ви можете підібрати снасть під конкретний спосіб лову, умов риболовлі і Вашої комплекції.

Як і всі махові вудки, Нью Хантер має телескопічну конструкцію. Телескопи затребувані тим, що в зібраному вигляді вони дуже компактні. Не важливо, їдете Ви на машині, в громадському транспорті або ж йдете пішки. Вудка не буде Вам заважати під час ходьби і не займе багато місця в багажнику. До того ж, якість і простота телескопа відмінно підійдуть досвідченим рибалкам, новачкам і навіть дітям.

Купуйте махове вудилище Globe New Hunter, натиснувши кнопку «Купити» або ж зателефонувавши за вказаними на сайті номерами телефонів. Наші менеджери із задоволенням проконсультують Вас і допоможуть оформити замовлення. Доставка товару здійснюється кур'єрськими службами Нова Пошта й УкрПошта.

Характеристики
Тип Нахлистове вудилище
Конструкція Телескопічна
Виробник Globe
Кастинг тест 10-30г
Матеріал бланка Вуглепластик (карбон)
Вага
Транспортна довжина 114см

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре