• 0800218443 - Безкоштовно по Україні
  • 0442213660

Вудилище Libao Saga Wonder 4-7м - 10002045


  • Модель: 10002045
  • Наявність: На складі

Выберите длину
4.00м
Ціна: 530.00 грн.
gal
5.00м
Ціна: 670.00 грн.
gal
6.00м
Ціна: 880.00 грн.
gal
7.00м
Ціна: 1 090.00 грн.
gal

Махове вудилище Libao Saga Wonder

Універсальна махова вудка дозволяє рибалити при будь-яких умовах, будь то річка з сильною течією або ж спокійне озеро. Також, однією з переваг є можливість використовувати велику кількість різноманітних снастей. Висока міцність і хороше балансування витримують сильні навантаження, забезпечують точну роботу при закиданні і підсіканні допомагаючи виловити більший трофей.

Як матеріал для виготовлення був обраний міцний, зносостійкий вуглеволоконний матеріал (карбон). На відміну від побратимів зі скловолокна, карбонові вудилища більш легкі, мають кращу чутливість і міцність. Також, варто відзначити, Saga Wonder володіє найбільш універсальним середньо-швидким ладом.

Нижня частина бланка має захист у вигляді металевого ковпачка з гумовим покриттям. Така особливість запобігає ковзанню снасті, особливо в дощову погоду. Хлистик оснащений коннектором з металу з невеликим вушком.

Компактні розміри в зібраному стані дозволять Вам нести вудилище в руках не відчуваю дискомфорту. У машині або ж в автобусі снаcть не займе багато місця. Телескопічна конcтрукція розкладається протягом пари секунд, так що Ваша рибалка почнеться швидко.

Купуйте махове вудилище Libao Saga Wonder, натиснувши кнопку «Купити» або ж зателефонувавши за вказаними на сайті номерами телефонів. Наші менеджери із задоволенням проконсультують Вас і допоможуть оформити замовлення. Доставка товару здійснюється кур'єрськими службами Нова Пошта й УкрПошта.

Характеристики
Тип Нахлистове вудилище
Конструкція Телескопічна
Виробник Libao
Кастинг тест 10-30г
Матеріал бланка Вуглепластик (карбон)
Вага
Транспортна довжина 123см

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре